Предположения за вярващите.....
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Предположения за вярващите.....
Тук ще даваме предположения къде може да е Майк сега...Ако вярвате,че е сред нас!
!!!!!!!
..Няма да говоря за надежда.Няма да гадая къде би могъл да е МАЙКЪЛ...Няма.Защото вече съм на ясно,какво е станало и какво ще стане..Да,да..Не се чудете...но и не ме питайте от къде и какво зная.ПРОСТО ми ВЯРВАЙТЕ.!!!!ЖИВ Е МАЙКЪЛ И Е ТЪЖЕН ОТ ТОВА,ЧЕ НИЕ ТЪГУВАМЕ ЗА НЕГО....БОЖЕ,КАК СЪМ МОГЛА И ЧАСТИЦА СЪМНЕНИЕ ДА СЪМ ПОДДЪРЖАЛА В СЕБЕ СИ..??? Колко нерви
и колко време ми трябваше само докато стигна до тук...Боже.....Благодаря ти за всичко...!!!!
[/img]
и колко време ми трябваше само докато стигна до тук...Боже.....Благодаря ти за всичко...!!!!

thewizz- Michael's WIFE
Re: Предположения за вярващите.....
знам че е жив защото така го чувствам а и нищо и никой не ме убеди достатъчно в обратното ....но твоя ентусиазъм ми даде криле и ако е така както казваш тоест че е 100 процента сигурно аз ще полетя ..наистина ще полетя .....
моите колебания бяха между 99 за и 1 против все не можех да ги изравня 

Cloe- Baby Michael
...
Да...И аз ти вярвам
.....Но къде е той сега?....Аз знам къде е, но искам да видя дали сме на едно мнение...

как да си дам мнението като не казваш къде е
казвай бързо недей си мълча 

Cloe- Baby Michael
.....
Това е толкова елементарно
Със Петя мислехме дъгло и в крайна сметка аз разбрах че не е в нито Европа нито Азия нито Африка нито Австралия...
В крайна сметка трябва да е близо до децата си... Фаворит : С.А.Щ

Хора, ако Майкъл е жив, дали според вас ще се покаже?
Аз напоследък много се чудя и мисля, че по-скоро не би го направил...
Аз напоследък много се чудя и мисля, че по-скоро не би го направил...

IvA- I Want you Back
Така че, ако се е скрил едва ли иска да бъде намерен... Дори да разберем къде е, какво ще направите? Ще го търсите ли?
Аз мисля, че ако реши ще се покаже, а ние можем само да се надяваме и да чакаме.
Аз мисля, че ако реши ще се покаже, а ние можем само да се надяваме и да чакаме.
IvA- I Want you Back
Аз искам да го намеря за да го запозная с Петя, иначе и аз смятам като теб
Няма да издадем тайната му на никого

Е то и аз искам да се запозная с него, ама ако не стане чудо май само с искането ще си остана
А коя е Петя?

А коя е Петя?
IvA- I Want you Back
Петя е TheWizz =)
love_michael_forever- BAD
IvA- I Want you Back
Даа, ще бъде страхотно...
Не е като да не може да стане, така чеее

Не е като да не може да стане, така чеее

IvA- I Want you Back
За нас ще е мн добре
А за него?
Ще има повече критици, папараците няма да го оставят на мира. Ще го обиждат без спиране. .... За това по-добре само ние да си знаем, защото така никой няма да му навреди а и ние ще се чустваме ОК 

То няма начин ние да знаем 100%, останалите не...
IvA- I Want you Back
Има
Майкъл ни дава знаци,защото иска само винаги вярващите да знаят. А обикновенните хора, к'во им пука. Те не го познават така както ние, за това неговия начин на изказване ние ще разберем, а те никога 

Може би е така, но просто винаги ще има съмнение дали не си внушаваме и няма да е като да видим Майкъл с очите си... 

IvA- I Want you Back
Ние по-добре виждаме Майкъл със сърцето си
Не се притеснявай, той е още сред нас

аз така си мисля 

IvA- I Want you Back
отг.
Ще чуем за Краля...Тепърва той ще работи в/у нова музика,филм или друго...Ще позная,че това е МАЙКЪЛ...Няма начин да не го позная...Както и да се предреши,по стилът на работа ще го позная...МАЙКЪЛ-стил не може да се обърка с друг...
Ще продължи и благотворителната си дейност...Ще чуваме,че някъде из света...се прави много за децата..,че НЯКОЙ/?/ дава всичко от себе си за да спаси болните,да съхрани детската любов и да я разпространява - че ги обича така..както само МАЙКЪЛ можеше...Ще сравняваме този НЯКОЙ с МАЙКЪЛ и трудно ще е за вярване,но аз ще знам,че това е ТОЙ...и ще продължавам да вярвам...НИКОГА,никога вярата ми няма да изчезне.!!
[/img]
[/img]
Ще продължи и благотворителната си дейност...Ще чуваме,че някъде из света...се прави много за децата..,че НЯКОЙ/?/ дава всичко от себе си за да спаси болните,да съхрани детската любов и да я разпространява - че ги обича така..както само МАЙКЪЛ можеше...Ще сравняваме този НЯКОЙ с МАЙКЪЛ и трудно ще е за вярване,но аз ще знам,че това е ТОЙ...и ще продължавам да вярвам...НИКОГА,никога вярата ми няма да изчезне.!!

thewizz- Michael's WIFE
Ето за това те обичам TheWizz
За вярата и надеждата която ни даваш 

Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|