Рядко видео на Майк...Ще ви разплаче....
4 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Рядко видео на Майк...Ще ви разплаче....
...Ох Сергей,ДАНО УСПЕЕШ НАИСТИНА...
Това са неосъществими желания,миличък...В годините толкова съм искала да го видя на живо и когато това стана...нямах никаква подготовка и бях..като стъписана,без да мога да се конролирам ...Сякаш не стъпвах на земята...Исках да го прегърна и целуна,но когато бях на ръка разтояние от него...просто нямах сили да направя каквото и да е....Може би защото прекаленото ми желание и недоверие,че това ще се случи-ме беше накарало да стоя безмълвна и да го гледам..само да го гледам...Този момент можеше да продължи завинаги...исках да продължи завинаги....
Така стоят нащата....мили приятели....
Сега,вече...шансът е минимален,но пък желанието е утроено...
[img][/img]
ЕТО ТАКЪВ ИСКАМ ДА СЕ ЗАВЪРНЕ.......
Това са неосъществими желания,миличък...В годините толкова съм искала да го видя на живо и когато това стана...нямах никаква подготовка и бях..като стъписана,без да мога да се конролирам ...Сякаш не стъпвах на земята...Исках да го прегърна и целуна,но когато бях на ръка разтояние от него...просто нямах сили да направя каквото и да е....Може би защото прекаленото ми желание и недоверие,че това ще се случи-ме беше накарало да стоя безмълвна и да го гледам..само да го гледам...Този момент можеше да продължи завинаги...исках да продължи завинаги....
Така стоят нащата....мили приятели....
Сега,вече...шансът е минимален,но пък желанието е утроено...
[img][/img]
ЕТО ТАКЪВ ИСКАМ ДА СЕ ЗАВЪРНЕ.......
thewizz- Michael's WIFE
Нима наистина нямаме шанс ........ (btw снимката която сложи след текста беше прекрасно вълшебна Сестра ми припадна )
Не се отчайвайте ! Надеждата умира последна ! Аз вярвам , че има шанс ( съвсем сериозно ) ...
love_michael_forever- BAD
Ако го видим заедно, ще му кажем че никога няма да го издадем и винаги ще го обичаме
...
Така бих искала да зная , че е здрав и се възтановява бързо ... Бих искала да има изпълнени със спокойствие и размисъл дни , за да подреди живота си и го направи за себе си по добър и възможен .
ОБИЧАМ ТЕ МАЙКЪЛ - каквото и да решиш ; каквото и да направиш ... винаги ще стоя до теб и ще те славя.Защото ти си доброто , което търсим и което нямахме сили да опазим .....
thewizz- Michael's WIFE
Права си напълно Как може съкровището да стои пред очите на хората а те да гледат другаде
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите